top of page

HET GEHEIM VOOR PERFECT HAAR

Droom je van weelderige, volumineuze lokken die overal de aandacht trekken? Dan zijn tape-in hair extensions zeker iets voor jou. Ontworpen om moeiteloos je natuurlijke haar te verbeteren.

Deze tape-in extensions hebben een polyurethaan-basis en veilige lijm, zo zorgen ze voor een comfortabele en langdurige oplossing die je haar niet zal beschadigen. Of je nu lengte, dikte, of een extra kleur wenst, tape-in hair extensions zijn de perfecte keuze om het haar van jouw dromen te bereiken.

BETROUWBAAR & ONZICHTBAAR

De tape-in hair extensions zijn zorgvuldig gelijmd en verzegeld met een thermische machine, zo zorgen ze voor uiterste betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Scherm­afbeelding 2023-08-16 om 15.56.23.png
Scherm­afbeelding 2023-08-16 om 15.54.52.png

NAADLOOS

De polyurethaan-basis van tape-in hair extensions is versterkt met een speciaal raster, waardoor ze naadloos mengen met donkere en medium haartinten, hierdoor zijn ze vrijwel onzichtbaar.

MAKKELIJK HERGEBRUIKEN

De tapes hebben een polyester kleeflaag (scotch) die niet-allergisch is en moeiteloos kan worden verwijderd met een alcoholhoudende vloeistof, waardoor ze veilig en handig kunnen herbruikt worden.

Scherm­afbeelding 2023-08-14 om 11.48.37.png
Scherm­afbeelding 2023-08-16 om 15.54.46.png

SCHADEVRIJ

De extensions zijn zacht en trekken het haar niet uit wanneer ze worden opgeschoven, hierdoor zijn ze duurzaam en schadevrij.

bottom of page